Verrassingsboeket

Verrassingsboeket

Verrassingsboeket

Verras jezelf of iemand anders met dit fantastische verrassingsboeket. Zoals je van ons kunt verwachten is het een supervol boeket met verrassende bloemen die elkaar perfect aanvullen. Ieder seizoen heeft zijn eigen unieke bloemen waar wij dit boeket mee samenstellen. Het is altijd voor iedere gelegenheid geschikt. Durf jij het aan om dit verrassingsboeket te bestellen?

Handgemaakt boeket

Dit boeket is handgemaakt door de bloemist. Direct vanuit de veiling en straks bij jou thuis. Maak het helemaal compleet door gratis een persoonlijke boodschap op een kaartje toe te voegen. Wie maak jij blij met dit boeket?

Andere boeketten bekijken

Wil je onze anderen boeketten bekijken? Misschien vind je het boeket rozenboeket pastel met groen of ons veldboeket veelzijdig ook mooi. Of bekijk alle boeketten.

Helaas, uitverkocht

Dit product is niet meer online te koop, verzilveren van de eerder gekochte voucher in de winkel is wel mogelijk.
Dit product wordt aangeboden door: Bloemencentrale

Gratis verzorgtips van onze bloemist

  • Haal ze uit de speciale doos en snij de stelen direct schuin af. Zo kunnen de bloemen snel water opnemen.
  • Gebruik altijd een schone vaas. Het beste is om je vaas met een druppeltje chloor schoon te maken. Wel heel goed naspoelen!
  • Vul de vaas voor driekwart met lauw water (anders schrikken de bloemen zo, ja echt) en voeg wat bloemenvoedsel eraan toe.
  • Herhaal het schuine afsnijden na een dag of 4 weer.
  • Haal de bladeren die in het water hangen van de steel af.
  • Zet je boeket niet naast fruit, dan verwelken ze sneller.
  • Zet je boeket ook niet in de zon of de tocht.

Wist je dat als je geen bloemenvoedsel hebt je ook een aspirine kunt toevoegen aan het water?

Toon meer

Heb je het boeket voor 14.00 uur besteld? Dan proberen wij ervoor te zorgen dat je het de volgende dag in huis hebt.

Toon meer

Jouw boeket wordt zorgvuldig vervoerd in speciaal gemaakte rechthoekige dozen waar het boeket goed in past. Onderin de doos staat bakje met snippers, een porto, waarmee we het boeket een halve liter water mee kunnen geven zodat het boeket tijdens de rit naar de ontvanger goed water kan opnemen. Alle boeketten worden nadat ze handmatig zijn samengesteld, rechtstreeks vanuit onze eigen bloemencentrale in Hoorn geleverd. En gratis bezorgd in heel Nederland!

Toon meer