Volmaakt veldboeket wit

Volmaakt veldboeket wit

Volmaakt veldboeket wit

Hou je niet van bonte kleuren? Kies je liever voor een veldboeket dan een strakgebonden boeket? Dan is het volmaakte witte veldboeket echt iets voor jou. De prachtige witte rozen gecombineerd met witte euphorbia maakt van dit veldboeket een volmaakt geheel. Het boeket is geschikt om te geven bij verschillende gelegenheden.

Samenstelling van dit boeket, onder meer:

· Hollandse witte rozen

· Euphorbia wit

· Dille

· Thlaspi Greenbell

Herkomst Euphorbia

De Euphorbia is een plantengeslacht uit de Euphorbiaceae familie. De naam Euphorbia komt van Euphorbos, hij was de geneesheer van de Mauritaanse koning Juba II. Oorspronkelijk komt de plant uit de droge gebieden van Afrika en India. Maar de Euphorbiaceae familie komt op alle continenten voor met een gematigd- of tropische klimaat. In Nederland wordt het ook wel Wolfsmelk genoemd. Het sap (melk) uit de plant is vaak giftig en kan huidirritatie veroorzaken. Voorzichtig zijn dus! De bloemen zijn prachtig. Het zijn schijnbloemen met daaromheen schutbladen. Ze zijn in verschillende kleuren te krijgen zoals: oranje, rood, geel en wit.

Handgemaakt boeket

Dit boeket is handgemaakt door onze bloemist. Samengesteld met bloemen direct vanuit de veiling en straks bij jou thuis. Maak het helemaal compleet door gratis een persoonlijke boodschap op een kaartje toe te voegen. Wie maak jij blij met dit boeket?

Afmeting boeket

H: 65cm, B: 45cm

(Let op: afmetingen zijn gemiddeld en kunnen afwijken)

Andere boeketten bekijken

Wil je onze anderen boeketten bekijken? Misschien vindt je ons veelzijdig veldboeket ook mooi. Of bekijk alle boeketten.

* Vanwege de beschikbaarheid en kwaliteit van onze dagverse bloemen, kan het boeket iets afwijken van de afbeelding. Wij leveren graag topkwaliteit!

Helaas, uitverkocht

Dit product is niet meer online te koop, verzilveren van de eerder gekochte voucher in de winkel is wel mogelijk.
Dit product wordt aangeboden door: Bloemencentrale

Gratis verzorgtips van onze bloemist

  • Haal ze uit de speciale doos en snij de stelen direct schuin af. Zo kunnen de bloemen snel water opnemen.
  • Gebruik altijd een schone vaas. Het beste is om je vaas met een druppeltje chloor schoon te maken. Wel heel goed naspoelen!
  • Vul de vaas voor driekwart met lauw water (anders schrikken de bloemen zo, ja echt) en voeg wat bloemenvoedsel eraan toe.
  • Herhaal het schuine afsnijden na een dag of 4 weer.
  • Haal de bladeren die in het water hangen van de steel af.
  • Zet je boeket niet naast fruit, dan verwelken ze sneller.
  • Zet je boeket ook niet in de zon of de tocht.

Wist je dat als je geen bloemenvoedsel hebt je ook een aspirine kunt toevoegen aan het water?

Toon meer

Heb je het boeket voor 14.00 uur besteld? Dan heb je het de volgende dag in huis.

Toon meer

Jouw boeket wordt zorgvuldig vervoerd in speciaal gemaakte rechthoekige dozen waar het boeket goed in past. Onderin de doos staat een blok oase waar een halve liter water ingaat zodat het boeket tijdens de rit naar de ontvanger goed water kan opnemen. De oase is duurzaam afbreekbaar dus je kunt het gewoon in de klikobak weggooien.

Via de bloemist van Albert Heijn komt het door jouw bestelde boeket via de snelste weg vanaf de kweker naar je toe. En gratis bezorgd in heel Nederland!

Toon meer