Rozenboeket pastel met groen

Rozenboeket pastel met groen

Rozenboeket pastel met groen

Ben je op zoek naar een prachtig boeket dat je bij iedere gelegenheid kunt geven? Hou je van zachte, zoete kleuren en van rozen? Dan is dit het perfecte rozenboeket! De mooie pasteltinten in dit boeket brengen rust in ieder interieur. De pastelkleuren passen goed in ieder jaargetijde en kleuren perfect bij het groen.

Samenstelling van dit boeket, onder meer:

· Hollandse rode rozen

Herkomst rozen

Rozen worden al duizenden jaren geteeld om hun schoonheid en geur. In de oudheid gebeurde dat in China, Afrika, Italië, Griekenland en Egypte. In Nederland is het kweken van rozen begonnen in de tweede helft van de zestiende eeuw. Rozen werden vroeger gebruikt bij rituelen en om paleizen mee te versieren. In het wild bestaan er wel 300 soorten. Van rozen wordt rozenwater gemaakt wat gebruikt wordt in parfum.

Handgemaakt boeket

Dit boeket is handgemaakt door onze bloemist. Samengesteld met bloemen direct vanuit de veiling en straks bij jou thuis. Maak het helemaal compleet door gratis een persoonlijke boodschap op een kaartje toe te voegen. Wie maak jij blij met dit boeket?

Andere boeketten bekijken

Wil je onze anderen boeketten bekijken? Misschien vindt je het boeket rozenboeket pastel met gipskruid of ons rood rozenboeket ook mooi. Of bekijk alle boeketten.

* Vanwege de beschikbaarheid en kwaliteit van onze dagverse bloemen, kan het boeket iets afwijken van de afbeelding. Wij leveren graag topkwaliteit!

Helaas, uitverkocht

Dit product is niet meer online te koop, verzilveren van de eerder gekochte voucher in de winkel is wel mogelijk.
Dit product wordt aangeboden door: Bloemencentrale

Gratis verzorgtips van onze bloemist

  • Haal ze uit de speciale doos en snij de stelen direct schuin af. Zo kunnen de bloemen snel water opnemen.
  • Gebruik altijd een schone vaas. Het beste is om je vaas met een druppeltje chloor schoon te maken. Wel heel goed naspoelen!
  • Vul de vaas voor driekwart met lauw water (anders schrikken de bloemen zo, ja echt) en voeg wat bloemenvoedsel eraan toe.
  • Herhaal het schuine afsnijden na een dag of 4 weer.
  • Haal de bladeren die in het water hangen van de steel af.
  • Zet je boeket niet naast fruit, dan verwelken ze sneller.
  • Zet je boeket ook niet in de zon of de tocht.

Wist je dat als je geen bloemenvoedsel hebt je ook een aspirine kunt toevoegen aan het water?

Toon meer

Heb je het boeket voor 14.00 uur besteld? Dan heb je het de volgende dag in huis.

Toon meer

Jouw boeket wordt zorgvuldig vervoerd in speciaal gemaakte rechthoekige dozen waar het boeket goed in past. Onderin de doos staat een blok oase waar een halve liter water ingaat zodat het boeket tijdens de rit naar de ontvanger goed water kan opnemen. De oase is duurzaam afbreekbaar dus je kunt het gewoon in de klikobak weggooien.

Via de bloemist van Albert Heijn komt het door jouw bestelde boeket via de snelste weg vanaf de kweker naar je toe. En gratis bezorgd in heel Nederland!

Toon meer