Veelzijdig veldboeket

Veelzijdig veldboeket

Veelzijdig veldboeket

Hou je niet van een gestructureerd boeket? Vind je een zelf geplukt boeket uit het wild heel leuk om te krijgen maar staan die niet lang genoeg naar je zin? Bestel dan eens ons veelzijdige veldboeket. Dit veldboeket zit vol met verschillende kleuren en bloemen en toch is het één geheel.

Samenstelling van dit boeket, onder meer:

· Hollandse rode rozen

· Strelitzia

· Protea roze

· Distel

Herkomst Protea

De robuuste Protea komt oorspronkelijk uit Zuid-Afrika. De naam Protea is in 1735 gegeven door de Zweedse botanicus Karl Linnaeus. De Protea kent namelijk veel verschillende vormen. Het deed hem denken aan de Griekse God Proteus, die ook vaak van gedaante veranderde. In Zuid-Afrika wordt de bloem ook wel Suikerbossie genoemd. Dat is niet zo vreemd want het sap van deze bloem smaakt naar suiker.

Handgemaakt boeket

Dit boeket is handgemaakt door onze bloemist. Samengesteld met bloemen direct vanuit de veiling en straks bij jou thuis. Maak het helemaal compleet door gratis een persoonlijke boodschap op een kaartje toe te voegen. Wie maak jij blij met dit boeket?

Andere boeketten bekijken

Wil je onze anderen boeketten bekijken? Misschien vindt je ons veldboeket ook mooi. Of bekijk alle boeketten.

* Vanwege de beschikbaarheid en kwaliteit van onze dagverse bloemen, kan het boeket iets afwijken van de afbeelding. Wij leveren graag topkwaliteit!

Helaas, uitverkocht

Dit product is niet meer online te koop, verzilveren van de eerder gekochte voucher in de winkel is wel mogelijk.
Dit product wordt aangeboden door: Bloemencentrale

Gratis verzorgtips van onze bloemist

  • Haal ze uit de speciale doos en snij de stelen direct schuin af. Zo kunnen de bloemen snel water opnemen.
  • Gebruik altijd een schone vaas. Het beste is om je vaas met een druppeltje chloor schoon te maken. Wel heel goed naspoelen!
  • Vul de vaas voor driekwart met lauw water (anders schrikken de bloemen zo, ja echt) en voeg wat bloemenvoedsel eraan toe.
  • Herhaal het schuine afsnijden na een dag of 4 weer.
  • Haal de bladeren die in het water hangen van de steel af.
  • Zet je boeket niet naast fruit, dan verwelken ze sneller.
  • Zet je boeket ook niet in de zon of de tocht.

Wist je dat als je geen bloemenvoedsel hebt je ook een aspirine kunt toevoegen aan het water?

Toon meer

Heb je het boeket voor 14.00 uur besteld? Dan heb je het de volgende dag in huis.

Toon meer

Jouw boeket wordt zorgvuldig vervoerd in speciaal gemaakte rechthoekige dozen waar het boeket goed in past. Onderin de doos staat een blok oase waar een halve liter water ingaat zodat het boeket tijdens de rit naar de ontvanger goed water kan opnemen. De oase is duurzaam afbreekbaar dus je kunt het gewoon in de klikobak weggooien.

Via de bloemist van Albert Heijn komt het door jouw bestelde boeket via de snelste weg vanaf de kweker naar je toe. En gratis bezorgd in heel Nederland!

Toon meer