Bloemen

Bloemen

Onze boeketten worden met zorg gemaakt door onze bloemenspecialisten in Hoorn. Iedere dag komen de bloemen vers van de veiling en hiervan maken onze vakmensen de mooiste boeketten. Verpakt in een mooie cadeaudoos zorgen wij ervoor dat het boeket op het afleveradres van jouw keuze aankomt.

Bestel hier jouw bloemen.

Onze met zorg samengestelde boeketten maken altijd een goede indruk. We verpakken alle bloemen in een mooie cadeaudoos, waarbij de stelen altijd in het water staan. We hanteren daarom zelfs een 7 dagen vaasgarantie. Dat is de kwaliteit waar je op kunt vertrouwen:

  1. Kies je boeket
  2. Voeg een persoonlijke boodschap toe
  3. Wij bezorgen gratis in heel Nederland

Bloemen bestel je makkelijk en snel bij AHbloemen

Naast onze uitgebreide collectie bloemen in onze winkels, zijn we er ook online voor je. Zo kun je online een bestelling plaatsen op onze website en gratis bloemen laten bezorgen in heel Nederland. Wanneer je een bestelling plaatst voor 14:00 uur, wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden (met uitzondering van zon- en feestdagen). 

Trots op onze bloemen & planten

AHbloemen heeft de grootste bloemen- en plantenafdeling van alle supermarkten in Nederland. En daar zijn we best een beetje trots op. Hoe we dit doen? We vertellen je graag ons geheim! 

Zo zijn wij erg trots op ons deskundige personeel. Zowel op onze winkelvloer als het distributiecentrum werken mensen met een vakdiploma op bloemen- en plantengebied. Zij maken dagelijks de mooiste boeketten voor je klaar. Daarnaast kopen we onze bloemen en planten direct vers van de veiling. We hanteren daarom zelfs een 7 dagen vaasgarantie. Zien jouw bloemen er binnen deze periode niet meer mooi uit? Dan krijg je geld terug om een nieuw boeket te bestellen. Dat is de garantie en kwaliteit van AHbloemen waar je op kunt vertrouwen.

Bloemen versturen voor alle momenten

Bloemen zijn altijd een goed idee. Of het nu gaat om een verrassing op een verjaardag, een geschenk voor Moederdag, een boeket voor je geliefde op Valentijnsdag of zomaar als cadeautje voor jezelf. Onze met zorg samengestelde boeketten maken altijd een goede indruk. Van een zomerboeket met zonnebloemen en een beterschapsboeket met frisse kleuren tot een romantisch boeket met rode anjers en rozen. En bij AHbloemen gaat het niet alleen om het boeket versturen: we verpakken alle bloemen in een mooie cadeaudoos, waarbij de stelen in het water staan. Daarnaast kun je gratis een persoonlijke boodschap toevoegen. AHbloemen: een perfect cadeau, voor elk moment.

Boeket versturen? Zo geniet je het langst

Online een mooi boeket gevonden? Dan wil jij (of de gelukkige ontvanger) er natuurlijk zo lang mogelijk van genieten. We hebben daarom enkele handige verzorgingstips op een rijtje gezet:

  • Knijp de onderste stelen voorzichtig samen en haal het boeket uit de plastic houder
  • Gebruik een schone vaas met snijbloemenvoedsel
  • Snij de bloemen schuin af en zet ze direct in schoon koud water
  • Zorg ervoor dat bladeren niet in het water hangen, anders kunnen ze gaan rotten
  • Vul de vaas regelmatig bij met schoon water, dit zorgt ervoor dat het boeket langer mooi blijft
  • Zet de bloemen niet in de zon, op de tocht of bij een warmtebron neer

Wil je meer weten over de verzorging van bloemen, of ideeën opdoen om je huis op te fleuren? We delen regelmatig bloemen en planten inspiratie.