Over ons

Over ons

Over AHbloemen

Albert Heijn heeft in samenspraak met DEEN, naast de overname van een tiental winkels, ook de bloemencentrale in Hoorn overgenomen. De kwaliteit en service die je gewend bent van DEEN bloemen, gaat vanaf september 2021 verder onder een nieuwe naam: AHbloemen.

De bloemen worden dagelijks vers van de veiling ingekocht. In de bloemencentrale werken mensen met een vakdiploma op het gebied van bloemen- en planten. Elke dag maakt dit krachtige team, dat nog altijd uit dezelfde mensen bestaat, de mooiste boeketten voor je klaar. Deze boeketten worden zorgvuldig verpakt in speciale dozen zodat de stelen altijd in het water staan.

Een kijkje achter de schermen

Kies een boeket dat jij mooi vindt of waar je iemand anders blij mee wilt maken. Je kunt vervolgens gemakkelijk het bezorgadres en de bezorgdatum kiezen. Wanneer je iemand gaat verrassen met een boeket, kan je ook een persoonlijke boodschap toevoegen, om iemand extra blij te maken!

Wanneer wij jouw bestelling ontvangen hebben, gaan onze vakmensen in de bloemencentrale het boeket samenstellen. Wij verpakken jouw bestelling heel zorgvuldig, zodat deze perfect bij jou of iemand anders aankomt. Bekijk in deze video het proces in de bloemencentrale.

Verzorging van jouw bloemen

Door de stevige, vrolijke doos worden jouw bloemen goed beschermd en tegelijkertijd ook voorzien van water! Het boeket is gemakkelijk uit de doos te tillen en de persoonlijke boodschap wordt hier ook in geleverd.

Wil jij weten hoe je zo lang mogelijk kunt genieten van jouw boeket en deze het beste kunt verzorgen? Bekijk dan onze verzorgingstips.

Onze klanten vertellen:

"Ik ben onwijs blij met het schitterende boeket dat ik van mijn man heb gekregen, vol met rozen! In de persoonlijke boodschap stonden allemaal lieve woorden." - Marilou

"Een prachtig boeket voor mijn oma als verrassing, haar glimlach is niet meer te vergeten!" - Vanessa

"De nieuwe baan van mijn oudere zus moest natuurlijk beloond worden! De perfecte gelegenheid voor een prachtig groot boeket!" - Yassin