Static page banner Over Ons2 (Hortensia + titel) 1425x330

Wij zijn de bloemist van Albert Heijn

Wij hebben een specifiek assortiment wat alleen online verkrijgbaar is en bij enkele XL winkels van Albert Heijn. Onze boeketten zijn dagvers en worden met de hand gemaakt door opgeleide enthousiaste bloemisten. En gratis bezorgd in heel Nederland!

Onze bloemen komen rechtstreeks van de veiling

Bij ons kun je terecht voor kwaliteitsboeketten. Onze bloemen komen rechtstreeks van de veiling en diverse kwekers. De bloemen worden na aankoop zo snel mogelijk naar onze bloemencentrale in Hoorn gebracht en zijn dus dagvers! Zo heb je extra lang plezier van onze prachtige boeketten!

Op de bloemencentrale staan onze bloemisten al klaar om sfeervolle handgemaakte boeketten te maken van deze bloemen. Het team van bloemisten werkt al jaren met veel plezier samen op de bloemencentrale. Onze bloemisten beheersen het ambachtelijke vakmanschap tot in de puntjes.

Als de bestelde boeketten zijn gemaakt door onze bloemisten gaan deze zo snel mogelijk naar de ontvanger.

Vervoer van de boeketten

Jouw boeket wordt zorgvuldig vervoerd in speciaal gemaakte rechthoekige dozen waar het boeket goed in past. Onderin de doos staat een bakje met papiersnippers (een porto) waar we een halve liter water in meegeven zodat het boeket tijdens de rit naar de ontvanger goed water kan opnemen. De porto is duurzaam afbreekbaar dus je kunt het gewoon in de klikobak weggooien.

Via de bloemist van Albert Heijn komt het door jouw bestelde boeket via de snelste weg vanaf de kweker naar je toe. En gratis bezorgd in heel Nederland!

Bekijk de video

Boeket blijft wel 2 weken mooi

We geven minimaal 7 dagen vaasgarantie. Maar van onze klanten horen we vaak dat een boeket wel 2 weken mooi blijft!

Hoe bestel je zo’n prachtig boeket?

Kies een boeket dat jij mooi vindt of waar je iemand anders blij mee wilt maken. Vul het bezorgadres in en kies de bezorgdatum. Wanneer je iemand gaat verrassen met een boeket, kun je ook gratis een persoonlijke boodschap toevoegen. Zo maak je de ontvanger extra blij!

Regelmatig nieuwe boeketten

Regelmatig veranderen onze boeketten in verband met de beschikbaarheid van sommige seizoensbloemen. Dus je kunt iedere keer weer verrassende nieuwe boeketten tegenkomen op onze site!

Reacties van onze klanten

"Ik ben onwijs blij met het schitterende boeket dat ik van mijn man heb gekregen, vol met rozen! In de persoonlijke boodschap stonden allemaal lieve woorden." - Marilou

"Een prachtig boeket voor mijn oma als verrassing, haar glimlach is niet meer te vergeten!" - Vanessa

"De nieuwe baan van mijn oudere zus moest natuurlijk beloond worden! De perfecte gelegenheid voor een prachtig groot boeket!" – Yassin

Blij verrast was ik dat het boeket dat ik voor mijn verjaardag ontving wel bijna 2 weken mooi bleef, ik ga deze bloemen zeker ook cadeau doen!” - Bianca