Static page - Over Ons 1425x330

Over Ons

Onze boeketten zijn dagvers en worden met de hand gemaakt door opgeleide, enthousiaste bloemisten. We bezorgen GRATIS in heel Nederland!

Onze bloemen komen direct van de kweker

Bij ons krijg je de beste kwaliteit. Onze bloemen komen dagelijks rechtstreeks van de kwekers en via de bloemenveiling. Ze worden na aankoop direct verwerkt op onze bloemencentrale in Hoorn. Zo houden we de bloemen vers en heb je extra lang plezier van onze prachtige boeketten!

Onze bloemisten zijn echte vakmensen

Op de bloemencentrale in Hoorn maken onze bloemisten sfeervolle, handgemaakte boeketten. Het team van bloemisten werkt al jaren met veel plezier samen. Onze bloemisten beheersen het ambacht en zijn echte vakmensen.

Regelmatig nieuwe boeketten

In verband met het seizoen verandert ons aanbod boeketten voortdurend. Wij werken graag met seizoensbloemen uit Nederland. Daarnaast houden we de trends nauwlettend in de gaten. Je komt iedere keer weer verrassende nieuwe boeketten tegen op onze site!

Zorgvuldig vervoer van jouw boeket - gratis

Als het door jou bestelde boeket is gemaakt, gaat deze zo snel mogelijk naar de ontvanger. Degene voor wie jij het boeket bestelt of jijzelf. GRATIS bezorgd in heel Nederland.

Het boeket wordt zorgvuldig vervoerd in een speciaal ontwikkelde doos. Onderin de doos staat een bakje met snippers (een porto) waarin een halve liter water wordt meegegeven. De bloemen kunnen hierdoor tijdens de rit naar de ontvanger goed water blijven opnemen. De porto is duurzaam afbreekbaar dus je kunt het na gebruik in de plastic afvalbak of PMD zak doen.

Bekijk de video

Boeket blijft wel 2 weken mooi

We geven minimaal 7 dagen vaasgarantie. Volg de verzorgingstips te volgen en doe het meegeleverde bloemenvoedsel in het water. Van onze klanten horen we vaak dat een boeket wel 2 weken mooi blijft!

Hoe bestel je zo’n prachtig boeket?

Kies een boeket dat jij mooi vindt of waar je iemand anders blij mee wilt maken. Vul het bezorgadres in en kies de bezorgdatum. Wanneer je iemand gaat verrassen met een boeket, kun je GRATIS een persoonlijke boodschap toevoegen. Zo maak je de ontvanger extra blij!

Reacties van onze klanten

"Ik ben onwijs blij met het schitterende boeket dat ik van mijn man heb gekregen, vol met rozen! In de persoonlijke boodschap stonden allemaal lieve woorden." - Marilou

"Een prachtig boeket voor mijn oma als verrassing, haar glimlach is niet meer te vergeten!" - Vanessa

"De nieuwe baan van mijn oudere zus moest natuurlijk beloond worden! De perfecte gelegenheid voor een prachtig groot boeket!" – Yassin

Blij verrast was ik dat het boeket dat ik voor mijn verjaardag ontving wel bijna 2 weken mooi bleef, ik ga deze bloemen zeker ook cadeau doen!” - Bianca