Static page - Verzorgingstips 1425x330

Verzorgingstips

De mooiste bloemen verdienen de beste zorg!

Onze boeketten worden met zorg gemaakt door onze bloemisten in Hoorn. Iedere dag komen de bloemen vers van onze kwekers en de veiling. Vervolgens gaan de boeketten direct naar onze winkels of verpakt in een mooie cadeaudoos naar onze online klanten.

Zo blijft het boeket extra lang mooi:

  • Haal het boeket uit de speciale doos en snij de stelen direct schuin af. Gebruik hier een scherp mes voor zodat de snede mooi glad is. De bloemen gebruiken de onderkant van hun steel om aan voedsel te komen. Zo blijven ze stevig en gaan ze mooi open.
  • Gebruik altijd een schone vaas. Het beste is om je vaas met een druppeltje chloor schoon te maken. Wel heel goed naspoelen!
  • Vul de vaas voor driekwart met koud water en voeg wat vloeibaar bloemenvoedsel toe. Als je bloemenvoedsel in poedervorm gebruikt, moet het water lauwwarm zijn, anders lost het voedsel niet op. Het is aan te raden regelmatig het water te verversen.
  • Zorg dat het deel van de stelen, dat onder water staat, ontdaan is van bladeren en pluisjes. Het is beter eventuele doorns niet te verwijderen want dit kan de bloem onnodig beschadigen.
  • Herhaal het schuine afsnijden na een dag of twee. Zo krijgt de bloem een nieuw schoon “mondje”.
  • Zet je boeket niet naast fruit, in de zon, te dicht bij de verwarming of op de tocht. Hier kunnen bloemen niet zo goed tegen.

Vaasgarantie van AHbloemen

Onze boeketten staan gegarandeerd 7 dagen mooi in de vaas. Is dit niet het geval? Neem dan contact op met onze klantenservice en krijg van ons een nieuw boeket.

Wij wensen je veel plezier van de mooie bos bloemen!