zakelijk_banner_optie_3

Zakelijk

Heeft u een kantoor of andere bedrijfsruimte? Iedere ruimte fleurt op als er bloemen in staan. Daarnaast maken bloemen mensen blij en verminderd het stress. Wilt u uw medewerkers in het zonnetje zetten, meerdere mensen bedanken of verrassen met een mooi boeket? Wij helpen u graag!

Ook als u bloemen nodig heeft voor een bedrijfsopening, jubileum, productlancering of voor het afhandelen van een zakelijke klacht kunt u bij ons terecht. Wij hebben voor iedere situatie een geschikt boeket. 

We hebben prachtige boeketten in ons assortiment. Gestructureerde boeketten, veldboeketten of diverse boeketten met rozen. In een bont kleurengeheel of in één kleur. Onze bloemen zijn dagvers en echte blikvangers!

Welke zakelijke mogelijkheden bieden wij aan?

Alle zakelijke verzoeken en bestellingen (vanaf 20 boeketten) kunnen per mail bij ons worden ingediend. Wilt u maatwerk boeketten bestellen? Dat kan ook vanaf 20 stuks. Mail ons (bloemenonline@ah.nl) uw vragen of geef direct uw wensen of bestelling aan ons door. We denken graag met u mee. 

Heeft u minder boeketten nodig? Dan kunt u de bestelling het beste gewoon via de site doen. U ontvangt de boeketten dan sneller.

Zakelijke bestelling met meerdere boeketten laten bezorgen

U kunt op twee manieren uw bestelling laten bezorgen*:

  • U wilt de boeketten op één adres laten bezorgen.
  • U wilt de boeketten om meerdere adressen laten bezorgen.

* Zakelijke bestellingen gaan vanaf 20 boeketten, bij minder dan 20 kunt u het beste en snelste zelf direct op de website een bestelling plaatsen.

Vouchers

Ook kunt u vouchers bestellen, voor een totaal bedrag of een bepaalde korting, om aan uw medewerkers of contactpersonen uit te delen. Hiermee kunnen zij dan zelf een boeket bij ons uitzoeken. Voor het bestellen van persoonlijke vouchers kunt u een mail sturen naar bloemenonline@ah.nl.

Eerst nog even rondkijken?

Wilt u eerst nog even rondkijken naar de verschillende mogelijkheden en boeketten die wij via onze website aanbieden, klik dan hier.